
Reteta La Cucina - Briose cu ciocolata amaruie
pentru ca imi plac briosele si pentru ca mi-e pofta de ceva bun am citit pe net ca luna aceasta ne rasfatam cu ciocolata in forma pura sau inclusa in deserturi rafinate. Zis si facut, m-am apucat sa scriu pe blog despre asta pentru ca de facut nu am cum (is la serviciu nu de alta).
pentru ca imi plac briosele si pentru ca mi-e pofta de ceva bun am citit pe net ca luna aceasta ne rasfatam cu ciocolata in forma pura sau inclusa in deserturi rafinate. Zis si facut, m-am apucat sa scriu pe blog despre asta pentru ca de facut nu am cum (is la serviciu nu de alta).
So here it goes:
Ingrediente:
Ingrediente:
3 oua
150g unt
150g zahar
150g faina
100g ciocolata amaruie
30g cacao
1 plic praf de copt
Cum preparam:
Cum preparam:
• Frecam untul cu zaharul, adaugam ouale si faina amestecata cu cacaua cernuta si praful de copt. Ungem forma pentru briose cu unt, tapetam cu foaie de copt si turnam compozitia.
• Coacem 20 minute la foc moderat. Rupem ciocolata bucatele. Scoatem briosele din cuptor, punem bucatele de ciocolata deasupra si mai coacem 5 minute.
Timp de preparare: 20 minuteTimp de coacere: 25 minute
Pentru mai multe retete: http://www.lacucina.ro/.
Pentru mai multe retete: http://www.lacucina.ro/.
As mai adauga: Bon Appetit!
2 comentarii:
Delicioase briosele! We should do a couple more!
De fiecare data gustoase!
Trimiteți un comentariu